Uitleg over alle behandelingen die worden gegeven in de salon - Schoonheidssalon Grazia Deventer

Direct een afspraak maken?
Bel of app: 0650221808
Schoonheidssalon
Grazia
Ga naar de inhoud
Potje met creme voor huidverbetering

Huidverbetering

AHA Lysing
AHA lysing  is een prebiotische en hydraterende lysing op basis van fruitzuur [melkzuur] die ervoor zorgt dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans terugkrijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als Anti-Aging factor. Het toegevoegde extract van de Lariksboom versterkt op een huidvriendelijke manier het effect van het fruitzuur op de huid terwijl de Boswellia Serrata Gum zorgt voor verlichting van het onaangename branderige gevoel van de behandeling.

Werking
-     Verwijdert dode huidcellen
-     Vermindert tekenen van huidveroudering
-     Verbetert huidteint & -structuur
-     Maakt de huid zachter en gladder
-     Verzacht lijntjes en rimpels
-     Herstelt de vochtbalans
-     Vermindert hyperpigmentatie
-     Verfijnt de poriën
-     Herstelt de huidflora

Speciaal bedoeld voor:
-     Acne
-     Grove poriën
-     Vermoeide vale huid
-     Rokershuid
-     Pigmentvlekken
-     Ouderdomsvlekken
-     Fijne lijntjes
-     Huidveroudering
-     Littekens

Absoluut niet gebruiken bij:
-     Eczeem
-     Verbrande huid
-     Herpes-virus [koortsblaar]
-     Gebruik van huid verdunnende medicijnen
-     Zwangerschap
-     Open wondjes

De kuur
AHA Lysing kuur
Voor een optimaal resultaat voor huidverbetering wordt de AHA Lysing kuur geadviseerd. De complete kuur bestaat uit  3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken. Een en ander is afhankelijk van het type huid.
Een éénmalige gezichtsbehandeling met de AHA Lysing is geschikt voor iedereen die hun teint wil opfrissen, de poriën wil verfijnen en kleine oppervlakkige pigmentvlekjes wil laten vervagen.
De behandeling
Na de oppervlaktereiniging wordt de AHA Lysing aangebracht. Na het aanbrengen van de lysing, of tijdens de behandeling kan de huid tintelend, prikkelend of jeukend aanvoelen. De lysing wordt, mede afhankelijk van het type huid, na 3 tot 10 minuten met water verwijderd. Onzuiverheden worden verwijderd. Na reiniging vindt plaats  met  lotion, waarna een serum wordt in gemasseerd, en tot slot een verzorgende crème wordt aangebracht.
 
Na de behandeling
Direct na de behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen en rood zijn. Dit zal binnen enkele uren vanzelf verdwijnen. De daarop volgende dagen kan de huid nog wat trekkerig en strak aanvoelen. Dit kan soms gepaard gaan met enige verschilfering van de huid.
Gedurende de AHA Lysing kuur en gedurende 2 weken na de laatste behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan UV straling. Dit geldt voor zowel de zon  als ook de zonnebank. Tijdens de kuur wordt afgeraden de huid te ontharen met wax.
Logo voor Gezichtsbehandelin
Gezichtsbehandeling
 
  
De basis gezichtsbehandeling bestaat uit oppervlaktereiniging, dieptereiniging, (stoom), epileren, gezichtsmassage, masker, nareinigen met lotion, verzorgende crème.

Naast de  basis gezichtsbehandeling is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe behandeling of een (uitgebreide) reinigende behandeling.

Ook zijn er aparte behandelingen voor meisjes, jongeren en mannen.


Voorbeeld van goed verzorgde nagels van handen en voeten
Cosmetische hand- en voetverzorging
 
 
 

Naast alle aandacht voor ons gezicht mogen we onze handen en voeten niet vergeten. Onze handen en voeten hebben namelijk dagelijks veel te verduren daarom vragen deze soms om wat extra verzorging.
 
De behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en huid, een massage en het lakken van de nagels met blanke lak.


Foto van benen na ontharing
Harsen

Na het harsen blijven de haren gemiddeld 3 tot 8 weken weg. Wanneer de haren weer groeien, komen zij terug met een zachte haarpunt. In tegenstelling tot het scheren en ontharingscrème, heb je met harsen dus geen last van stoppels.  Na de behandeling heb je een heerlijk zachte huid.Beeld van relax
Ontspanningsmassage

De reden voor een ontspannings­massage kan per persoon heel ver­schillend zijn. Door stress kunnen jouw rug, schouders of nek vast zijn gaan zitten.  Hier zorgt een  ontspannings­massage direct voor een soepele nek-/schouderpartij.

Maar ook zonder fysieke klachten, kan een ontspanningsmassage zorgen voor een soepeler lichaam. Vaak blijkt dat er toch wel spieren zijn die wat harder aanvoelen, zonder dat dit in eerste instantie opgemerkt wordt. Dit kan al komen door een voorkeursarm of -been of een bepaalde houding. Deze spieren krijgen dan wat extra aandacht tijdens de behandeling.


 

Ontspannende massage voor kinderen
Massage voor kinderen

 
 
 
Kinderen krijgen tegenwoordig veel meer prikkels binnen dan vroeger, terwijl onze hersenen niet zijn veranderd. Er worden hoge eisen aan hen gesteld door ouders en school.  Denk hierbij aan televisie, internet, games, voor- en/of naschoolse opvang, sportclubjes, huiswerk.
Daarom is het van belang om een kind de kans te bieden om even helemaal niets te hoeven, om terug te komen bij zichzelf. Aanraking in de vorm van massage is een fantastische manier om deze boodschap aan een kind over te brengen.


Voorbeeld van goed verzorgde wenkbrauwen en wimpers
Verven van wenkbrauwen en wimpers

 
Voor mooie sprekende wenkbrauwen en wimpers kun je ze laten verven. Je hebt de  keuze uit diverse kleuren, zoals zwart, verschillende bruintinten, en blauw/zwart.


Tekst nagels invoegen
0650221808
Hoge Hondstraat 17
7413CC Deventer


info@schoonheidssalon-grazia.nl
www.schoonheidssalon-grazia.nl
Terug naar de inhoud