Huidverbetering - Schoonheidssalon Grazia Deventer

Direct een afspraak maken?
Bel of app: 0650221808
Schoonheidssalon
Grazia
Ga naar de inhoud
HUIDVERBETERING
 
AHA LYSING
AHA lysing  is een prebiotische en hydraterende lysing op basis van fruitzuur [melkzuur] die ervoor zorgt dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans terugkrijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als Anti-Aging factor. Het toegevoegde extract van de Lariksboom versterkt op een huidvriendelijke manier het effect van het fruitzuur op de huid terwijl de Boswellia Serrata Gum zorgt voor verlichting van het onaangename branderige gevoel van de behandeling.
 
WERKING
-     Verwijdert dode huidcellen
-     Vermindert tekenen van huidveroudering
-     Verbetert huidteint & -structuur
-     Maakt de huid zachter en gladder
-     Verzacht lijntjes en rimpels
-     Herstelt de vochtbalans
-     Vermindert hyperpigmentatie
-     Verfijnt de poriën
-     Herstelt de huidflora

 
SPECIAAL BEDOELD VOOR
-     Acne
-     Grove poriën
-     Vermoeide vale huid
-     Rokershuid
-     Pigmentvlekken
-     Ouderdomsvlekken
-     Fijne lijntjes
-     Huidveroudering
-     Littekens
  
ABSOLUUT NIET GEBRUIKEN BIJ
-     Eczeem
-     Verbrande huid
-     Herpes-virus [koortsblaar]
-     Gebruik van huid verdunnende medicijnen
-     Zwangerschap
-     Open wondjes
  
DE KUUR
 
AHA LYSING KUUR
Voor een optimaal resultaat voor huidverbetering wordt de AHA Lysing kuur geadviseerd. De complete kuur bestaat uit  3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken. Een en ander is afhankelijk van het type huid.
Een éénmalige gezichtsbehandeling met de AHA Lysing is geschikt voor iedereen die hun teint wil opfrissen, de poriën wil verfijnen en kleine oppervlakkige pigmentvlekjes wil laten vervagen.
  
DE BEHANDELING
Na de oppervlaktereiniging wordt de AHA Lysing aangebracht. Na het aanbrengen van de lysing, of tijdens de behandeling kan de huid tintelend, prikkelend of jeukend aanvoelen. De lysing wordt, mede afhankelijk van het type huid, na 3 tot 10 minuten met water verwijderd. Onzuiverheden worden verwijderd. Nareiniging vindt plaats  met  lotion, waarna een serum wordt in gemasseerd, en tot slot een verzorgende crème wordt aangebracht.
 
NA DE BEHANDELING
Direct na de behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen en rood zijn. Dit zal binnen enkele uren vanzelf verdwijnen. De daarop volgende dagen kan de huid nog wat trekkerig en strak aanvoelen. Dit kan soms gepaard gaan met enige verschilfering van de huid.
Gedurende de AHA Lysing kuur en gedurende 2 weken na de laatste behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan UV straling. Dit geldt voor zowel de zon  als ook de zonnebank. Tijdens de kuur wordt afgeraden de huid te ontharen met wax.
 
0650221808
Hoge Hondstraat 17
7413CC Deventer


info@schoonheidssalon-grazia.nl
www.schoonheidssalon-grazia.nl
Terug naar de inhoud