Link voor gellak nagels - Schoonheidssalon Grazia Deventer

Direct een afspraak maken?
Bel of app: 0650221808
Schoonheidssalon
Grazia
Ga naar de inhoud
Gellak en biab

 
 
Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Met gellak verzeker je jezelf van nagels met een mooi kleurtje die tot wel drie weken blijft zitten.

 
 
Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. De lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak.

 
 
Gellak wordt in de salon op je nagels aangebracht. Net als bij een normale manicure kun je kiezen uit vele kleurtjes. Nadat je je keuze hebt gemaakt, wordt de gel aangebracht en gehard onder een lamp met uv-licht.

 
 
Je kunt twee weken genieten van netjes gelakte nagels. Maar vaak blijft de lak wel drie weken zitten voor het echt is uitgegroeid. En het voordeel is dat de lak  al die tijd prachtig blijft glanzen.

Biab (builder in a bottle) is een fexibele bouwgel die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.

Een biab behaldeling maakt je nagels sterker, steviger en stimuleert een gezonde groei. Door dit product zal na een tijdje een mooie C-curve onstaan waardoor de nagel langer oogt.

Bij iedere afspraak wordt er een nieuwe set gedaan, opvullen of verlengen is niet mogelijk met biab. Je kan evt nog voor een gellak kleur erbij kiezen.
 
Hoge Hondstraat 17
7413CC Deventer


info@schoonheidssalon-grazia.nl
www.schoonheidssalon-grazia.nl
Terug naar de inhoud